جشنواره آش های ماه رمضان
چگونگی شکل گیری جشنواره
طرح اولیه:
این طرح بدواً توسط مدیریت محترم آموزشگاه صنایع غذایی شاتوت به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ارائه گردید که پس از بررسی های مقدماتی و قابلیت اجرایی طرح و به لحاظ داشتن موارد برجسته و اهداف خیرهواهانه و در راستای تقویت فرهنگ کار خیر جمعی که مورد تأکید مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌باشد، از مدیران کل محترم کمیته امداد حضرت امام(ره)، بهزیستی، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و آموزش فنی و حرفه ای استان و نیز مدیران محترم شهرداری زنجان و شرکت شیر پگاه زنجان، برای تشریح طرح واصله توسط سرکار خانم صمیمی مقدم ارائه دهنده طرح جلسه‌ای برگزار گردید که مورد استقبال دستگاه‌های اجرایی و نهادهای بخش غیردولتی مدعو قرار گرفته و آمادگی خود را برای اجرای طرح اعلام نمودند.
متعاقب جلسه یاد شده، کمیته اجرایی طرح با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای غیردولتی شکل گرفت و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان به عنوان دبیرخانه جشنواره و سرکار خانم مقدم به عنوان مدیر اجرایی جشنواره تعیین و مقدمات برگزاری جشنواره، طی جلسات مکرر انجام گرفت.
اهداف طرح، فواید اجرای آن، و راهکارها و عوامل

1- مشارکت عموم مردم، اقشار کم درآمد، سازمان‌های مردم نهاد، ادارات و نهادهای دولتی به منظور ایجاد همدلی، تعاون و نشاط عمومی بین اقشار مختلف جامعه
2- استعدادیابی، کشف خلاقیت و نوآوری در طبخ غذا و معرفی توانمندی‌های شرکت کنندگان از طریق برگزاری مسابقه
3- استفاده بهینه از مواد خوراکی ارگانیک و سالم و تهیه غذای مطلوب مغذی
4- تشویق عموم مردم به مصرف گیاهان خوراکی و ارزان قیمت سالم و در دسترس و ایجاد تغییر در ذائقه مصرف سفره ایرانی و دوری از فست فودها
5- معرفی آش‌ها، سوپ‌ها و غذاهای محلی و زنده کردن غذاها و آش‌های فراموش شده
6- کسب درامد، تقویت روحیه تعاون و همدلی، معرفی بهترین آش‌ها و غذاهای مشابه و تقویت بنیه اقتصادی خانواده‌ها، ایجاد اشتغال و انگیزه و جلوگیری از بیکاری مقطعی، استفاده بهینه از فرصت‌های بدست آمده جهت معرفی توانمندی افراد
7- برگزاری یک سری دوره‌های آموزشی مرتبط کوتاه مدت در محل به منظور ارتقاء توانمندی‌های مهارتی افراد
8- داوری و ارزیابی عملکرد گروهی با درنظر گرفتن شاخص‌هایی از قبیل ارتباط، نقش آفرینی و تعامل و همدلی با یکدیگر
کمیته اجرایی جشنواره
کمیته اجرایی جشنواره
تقویم اولین جشنواره آش رمضان

مکان برگزاری: موزه کارخانه کبریت زنجان
تاریخ برگزاری: 10 الی 12 تیرماه سال 1395
ساعت برگزاری: 17 الی 24
مراسم اختتامیه: ساعت 22:30 روز 12 تیرماه سال 1395
ضوابط و مقررات راجع به شرکت کنندگان

1- همه شرکت کنندگان می بایستی از لباس یا کاور متحد الشکل استفاده نمایند. 2- تمامی شرکت کنندگان می بایست از مواد غذایی سالم و بهداشتی استفاده نموده و به داشتن مسئولیت شخصی از طریق اخذ تعهد نامه کتبی از کلیه شرکت کنندگان در قبال سلامتی مصرف کنندگان از مواد غذایی ارائه شده توجیه شوند. 3- شرکت کنندگان می بایست نوع مواد غذایی استفاده شده با ارزش میران کالری را در معرض دید عموم قرار دهند. 4- شایسته است آش ها در تعرض دید عموم در محل برگزاری جشنواره طبخ و عرضه گردد.
1- همه شرکت کنندگان می بایستی از لباس یا کاور متحد الشکل استفاده نمایند.
2- تمامی شرکت کنندگان می بایست از مواد غذایی سالم و بهداشتی استفاده نموده و به داشتن مسئولیت شخصی از طریق اخذ تعهد نامه کتبی از کلیه شرکت کنندگان در قبال سلامتی مصرف کنندگان از مواد غذایی ارائه شده توجیه شوند.
3- شرکت کنندگان می بایست نوع مواد غذایی استفاده شده با ارزش میران کالری را در معرض دید عموم قرار دهند.
4- شایسته است آش ها در تعرض دید عموم در محل برگزاری جشنواره طبخ و عرضه گردد.
۱۰ تیر ۱۳۹۵ ۱۳:۳۷
 
نظرات بینندگان
میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

نام را وارد کنید
پست الکترونیک نمایش داده شود.
امتیاز
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود.
سازمان هایی که با آنها مکاتبه شده

تا کنون با این سازمان‌ها برای همکاری در ولین جشنواره آش رمضان مکاتبه شده است:
لیست سازمانهایی که با آنها مکاتبه شده است
1-فرمانداری زنجان
2-اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان
3- شرکت پگاه زنجان
4- معاونت فرهنگی شهرداری زنجان
5- کمیته امداد امام خمینی (ره) استان
6-صندوق کارآفرینی امید
7- سازمان بهزیستی استان
8- صدا و سیمای زنجان
9- اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان
اسامی شرکت کنندگان
اسامی شرکت کنندگان در اولین جشنواره آش رمضان بدین شرح است

ردیف

نام و نام خانوادگی

نهاد معرفی شده

1

سولماز عرب دوست

نیمرو

2

رباب عندلیبی

خیریه ام، اس

3

رباب محمدی

آزاد

4

فریبا صمصامی

آزاد

5

فریبا رمضانی

خیریه مهرانه

6

فاطمی احمدی

آزاد

7

زهرا حیدری

آزاد

8

فاطمی فرجی

کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)

9

فریبا اسدی

کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)

10

زهرا محمدی

کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)

11

خدیجه جزء مقدم

بهزیستی استان

12

رقیه حسنی

بهزیستی استان

13

سمیه قهرمانی

بهزیستی استان

14

منور احمدی

آزاد

15

شیوا مینا خانی

بهزیستی استان

16

سکینه باقری

آزاد

17

مهناز امیر اصلانی

آزاد

18

مریم نوری شورابی

بیماران کلیوی

19

پروین تاجیک

کلبه مهربانی

20

سپیده حیدری

آموزشگاه صنایع غذایی شاتوت

21

فریده دوران نژاد

آزاد

 


کلیه حقوق وب سایت برای آموزشگاه صنایع غذایی شاتوت محفوظ می باشد
خرید سی سی کم خرید سی سی کم